• Vil du have inspiration til at videreudvikle din undervisning?
  • Vil du have gladere elever?
  • Vil du have det sjovere og lettere som underviser?
  • Vil du have nyt struktureret grundmateriale for begyndere og videregående?

Hvad er MusicEnergy

MusicEnergy er et værktøj, en metode til at finde energien i musikken. Den energi som berører dig, giver dig lyst til at spille, lyst til at undervise, samt giver dig glæde og beriger din tilværelse såvel personligt som professionelt. Energien finder du ved at blive opmærksom og bevidst, hvilket du igen bliver ved at fokusere på din krop, vejrtrækning, jordforbindelse og centrering. Derved opnår du større harmoni og samklang med din omverden.

Hvorfor deltage i et kursus i MusicEnergy

Dybest set for at blive en mere inspireret og gladere underviser, der med sin entusiasme tiltrækker glade og motiverede elever.

Hvordan foregår et kursus i MusicEnergy

Du spiller undervisningsmateriale for gruppen, får afprøvet hvordan det føles, og hvordan det lyder. Essentielt er, at du lærer ved at spille på dit instrument. Du spiller udvalgte melodier individuelt og i samspil for at mærke energien i musikken. På kurset spiller deltagerne for at lære, ikke for at præstere. Kurset er også en mulighed for udveksling med kollegaer om udfordringer og erfaringer.

Think different med MusicEnergy

Lystbetonet tilgang til læring er det vigtigste, lysten driver værket, læring ved at handle/spille. I undersøgelsen om læring finder man sin egen undervisningsvej, og glæden ved at undervise vokser.

Hvem kan have glæde af MusicEnergy

Musiklærere ved musikskoler, som inspiration til videre vækst. Nyuddannede musikundervisere får værktøjer og materiale til at komme godt i gang. Udøvende musikere, professionelle som amatører får mulighed for nye tilgange til lystbetonet øvning og musikalsk udvikling.